skip to Main Content

Buffeter og gastronomi med stil

Vi har udarbejdet en række fantastiske enkeltstående retter I enten selv- eller i samarbejde med os, kan sammmensætte til en spændende Buffet menu.
Menuerne er blot forslag, og vi vil naturligvis gerne efterkomme eventuelle ønsker.

Kontakt os på 20 82 12 55 og lad os finde buffeten der passer til dig.

Buffet når du vil have motion under måltidet

Vi har buffeter til alle formål og du kan vælge det ene eller kombinere det hele som det passer til dit behov:

  • den kolde buffet
  • varme buffeter
  • traditionelle buffeter efter årstiden og mærkedagene
  • varieret, specielt eller en kombination af det hele

Forretterne og dessert tallerken serveres ved bordet mens hovedretten henter gæsterne fra det opstillede buffet.

Konceptet er, at I vælger:
1 forret, 2 stegeretter, 1 slags sauce, 1 slags kartoffel og 3 salater
Endelige skal I også vælge 1 dessert
Skal I fortsætte til langt ud på natten, kan vi også levere lidt natmad.

Forretter

Vælg mellem:

Forretter med fisk
Presset røget hellefisk- terrin på bund af æble/peberrodscreme og estragon

Bagt multe på champagneskum og muslinger

Roulade af tun med fyld af rørt creme, hertil persille-vinaigrette

Laksecarpaccio med sauce nage og rogn hertil safranæg

Grillet skaldyrsspyd med kold jomfruhummercreme

Forretter med kød
Kalvelårtunge i basilikum og parmesan

Foie gras med hyldeblomst gele og søde løg (tillæg på kr. 50.- pr. cou.)

Røget svinemørbrad med trøffelrøræg og ingefærglace

Til ovenstående forretter er der hjemmebagt brød samt kold bearnaise-smør og rørt mascapone

Kød og sauce - buffet

Vælg mellem:

Kødet til buffeten
Oksemørbrad med fyld af svampe og spinat

Oksefilet stegt i peber og dijon

Braiseret oksetykkam med figner og abrikos

Kalveculotte stegt i brødsauce af rosmarin og hvidløg samt chili

Saltimbocca af kalvefilet og Parmaskinke i Marsalasauce (tillæg på kr. 50.- pr. cou.)

Helstegt vildsvinekølle med fyld af citron og skovsyre

Grisekæber i løg og kalvebacon

Marineret lammeculotte stegt i sesam-tapanade

Bornholmerhane i malt og rosmarin

Saucerne til kødet
Peber-rosinsauce

Pimentsauce

Basilikumsauce

Rørhatte-vermouthsauce

Fersken-esdragonsauce

Buffet tilbehør

Vælg mellem:

Kartoflerne
Kartoffelmuffins bagt med krydderurter

Langtidsbagte små krydder-kartofler i aioli og persille

Kartoffellasagne bagt med cheddar

Kartofler i harissa (chili, paprika, koriand og kommen i let creme)

Salaterne
Rødbeder i sød balsamico, feta og vild brøndkarse

Rodfrugtetatar på hjertesalat

Bagte auberginer i hvidløg og mynte samt rugbrøds croutons

Salat af sukkersnaps og bagte sherrytomater på knækkede hvedekerner

Grillet courgetter med timian og kalamata oliven

Salat af bagte tomater i rørsukker og salvie

Italienske snitbønner med avokado-wasabi-dip

Stegte knocchi vendt i krydderurter og frisk parmesan knocci

Haricovert i orange og nigellafrø hertil friteret fuldkornsspaghetti

Desserter

Vælg mellem:

Fersken i ahornsirup, ingefær og lime hertil fed vaniljeis og rugbrødsblonde

Hvid chokolademousse med passionsfrugt sorbet

Creme brullé med pocheret æble i kanel og toppet med syltet svesker

Brownies med braisserde sveskeblommer samt lakrids flan og is

Dessert buffet bestående 2 slags kage og is (tillæg på kr. 20.-)

Natmad

Vælg mellem:

Flødelegeret broccolisuppe med saltkiks

Saltsnitter af forskellig slags

Hummersuppe tilsmagt med cognac

Hotdog buffet med hjemmelavet surt

Lav selv saltmadder med lækker tilbehør

Priser

Se priser her.

Buffetkoncept
kr. 350.-

Kok under arrangementet (der beregnes 1 kok pr. 35 kuverter)
kr. 3.500.-

Levering/afhentning af ovenstående service
1.950 kr.

Natmad kan tilkøbes for
kr. 60.- pr. kuvert

Alle priser er pr. kuvert og ekskl. moms

Se alle menuer fra Durlevs GourMæt

Hos Durlev’s Gormæt er vi også leveringsdygtige i andre typer af særdeles lækker mad til receptioner og andre begivenheder.

Se vores forskellige menuer her:
CateringTapas Grill – Brunch

ANBEFALINGER

Det lækreste mad både til vores reception og til middagen

Først og fremmest tusind tak for mad.
Vi var meget usikre på hvem der skulle stå for maden til vores bryllup,

men efter et møde med dig hvor vi bare kunne se dine øjne lyse helt op når du beskrev maden for os var vi ikke i tvivl.

Du sørgede for at levere det lækreste mad både til vores reception og til middagen, det var virkelig en oplevelse i sig selv at få det serveret og derudover stod to meget professionelle og super flinke kokke klar til at tage os alle i hånden og gennemgå hvad der blev serveret.

Det var en smagsoplevelse udover det sædvanlige og en helt suveræn service.

Vores gæster er kun kommet med positiv respons og mange har spurgt hvor maden var fra. Kæmpe anbefaling her fra! 10 ud af 10!

Tusind tak for at være med til at danne de bedste rammer for vores bryllup.

Mvh. Christine & Mike

Tak for mad!

Til vores firmafest benyttet Durlevs Gourmæt, det var en madoplevelse uden lige.

Alle var imponerede, glade og mætte da vi gik fra bordet. Det er ikke første og heller ikke sidste gang at
Vi har benyttet os af jer. Alt mad var perfekt og kokken var professionel og præsenterede maden på bedste vis

TAK for mad! 🙂

Isabell Groth Kristensen – Deerland Probiotics & Enzymes Denmark

Hej Thomas.

Jeg bestilte mad fra Durlev-mad til min 60 års fødselsdagsfest, fik fra
starten en god og konstruktiv dialog med Thomas om mulighederne, endte op
med 3 små fiskeforretter, buffet med 2 forskellige slags kød, 2 salater,
sovse/dip og en kartoffelret samt en Dessert…

Alt blev leveret på den aftalte tid og de to piger jeg havde i køkkenet
havde let ved at forstå den vedlagte beskrivelse for den sidste
tilberedning samt at servere retterne… fiskeretterne samt desserterne kom
i skåle som bare skulle fordeles på bordene.

Jeg havde en fantastisk fest og alle mine gæster udtrykte stor tilfredshed
for maden… så jeg kan helt klart anbefale Durlev’s mad

Venlig hilsen